2023년 3월 24일 금요일

[K-ETA] Corea, la llar de Hallyu.

Corea, la llar de Hallyu.

viatjar

El sistema K-ETA va començar a funcionar l'1 de setembre de 2019 i pretén substituir el sistema de control d'immigració existent per als coreans a l'estranger. Si utilitzeu el sistema K-ETA, podeu reduir el temps d'espera innecessari reduint el procés de preparació de documents com ara passaports, visats i documents d'immigració que eren necessaris per a la verificació al punt de control d'immigració existent, i podeu sol·licitar i obtenir l'aprovació mitjançant Internet. El procés de sol·licitud incòmode també es simplifica.Alta probabilitat d'aprovació: els K-ETA no solen ser denegats als sol·licitants de visat. Els viatgers estrangers seran aprovats si compleixen els requisits mínims exigits per entrar a Corea. Com a resultat, no hi ha motius de rebuig per errors de validació o presentació de documents incomplets que apareixen durant el procés d'ompliment del formulari de sol·licitud de visat, reduint la càrrega de la planificació del viatge.

visa de Corea i

Corea és un país amb diversos encants com la història, la cultura, la natura i el menjar. Si ets un estranger que visita Corea per primera vegada, m'agradaria presentar-te alguns bons llocs per visitar.Arirang Park, Jeongseon, Gangwon-do - Situat a Jeongseon, Gangwon-do, Arirang Park és un centre d'experiència cultural tradicional amb el tema d'Arirang, on podreu experimentar jocs tradicionals coreans, menjar i arts populars. A més, el paisatge natural també és preciós, per la qual cosa és un lloc on gaudir en família o en parella.Namhae - Situat al mar del sud de Corea, Namhae és un lloc ric en paisatges naturals amb mars, valls i illes preciosos. Hi ha atraccions com Namhae Sea Life Experience Center, Samsan Village i Jirisan Mountain, per la qual cosa és bo per viatjar en família.Jeonju Hanok Village - Jeonju Hanok Village és un lloc on podreu experimentar els edificis tradicionals hanok i la cultura tradicional coreana. Jeonju és famós pel seu menjar tradicional, el seu tint natural i la música tradicional coreana. Sent la cultura tradicional de Corea al poble de Jeonju Hanok.

Namsan

Corea té una cultura alimentària diversa, per la qual cosa és difícil introduir-la perquè hi ha molts restaurants i aliments. Tanmateix, a continuació es presenten diversos aliments i restaurants que els estrangers poden gaudir a Corea.Tteokbokki: un dels snacks representatius de Corea, el Tteokbokki és una combinació de pastissos d'arròs, pasta de pebre vermell condimentat i pastissos de peix. Cheongpyeonghwa, situat a Myeong-dong, és un restaurant representatiu on es pot degustar tteokbokki.Bulgogi Burger - Bulgogi Burger és una hamburguesa d'estil coreà feta amb carn de vedella, pasta de pebrot vermell, enciam, ceba i formatge. Aquesta versió d'hamburguesa del menjar tradicional coreà també és popular entre els estrangers.Jjimdak - Jjimdak és un plat elaborat amb pollastre i verdures al vapor com patates, fideos i pastanagues. El pollastre és deliciós per la salsa que salta i el condiment picant.

visat de turista

Llocs històrics a Corea: hi ha molts llocs històrics a Corea. Per exemple, hi ha diversos llocs com el palau de Gyeongbokgung, el palau de Changdeokgung, el temple de Bulguksa, la gruta de Seokguram i l'estany d'Anapji a Gyeongju.Mercat de peix de Noryangjin: un dels mercats de peix més grans de Corea, és famós pel seu marisc fresc i els seus deliciosos restaurants.

per fer un passaport

K-ETA és un sistema que permet als estrangers que vulguin visitar Corea des de l'estranger sol·licitar l'entrada en línia sense visat per endavant. D'aquesta manera, els estrangers no han de patir temps d'espera i problemes innecessaris durant el procés d'immigració, i el govern coreà ha estat capaç de gestionar el procés d'immigració dels estrangers de manera més sistemàtica i eficient, permetent procediments d'entrada fluids.

diferència de passaport visat

APPLY FOR K-ETA

댓글 없음:

댓글 쓰기

Share this