2023년 3월 24일 금요일

Sumažinkite nereikalingų akis į akį procedūrų su lengvesne imigracija ir elektroniniu kelionių patvirtinimu su K-ETA!

Sumažinkite nereikalingų akis į akį procedūrų su lengvesne imigracija ir elektroniniu kelionių patvirtinimu su K-ETA!

paso viza

K-ETA (Korėjos elektroninis kelionių leidimas) yra Korėjos vyriausybės įdiegta elektroninė kelionių leidimo paslauga. Ši paslauga yra sistema, kurioje užsieniečiai, atvykstantys į Korėją iš užsienio, turi iš anksto kreiptis internetu ir gauti patvirtinimą prieš atvykdami į Korėją. Dėl šios sistemos Korėjos imigracijos procesas tampa efektyvesnis.Be to, K-ETA leidžia lengvai atšaukti ar pakeisti prašymą, jei reikia pakeisti kelionės planus. Pavyzdžiui, jei planas pasikeitė išdavus vizą, reikėjo atšaukti vizą ir kreiptis dar kartą.Tačiau kadangi K-ETA gali būti keičiamas net ir pateikus prašymą, plano keitimo našta sumažėja.

Daejeon

Korėja yra šalis, turinti įvairių žavesių, tokių kaip istorija, kultūra, gamta ir maistas. Jei esate užsienietis, pirmą kartą lankantis Korėjoje, norėčiau supažindinti jus su keliomis geromis lankytinomis vietomis.Gangneung – rytinėje Korėjos pakrantėje įsikūręs Gangneungas siūlo nuostabią pakrantę ir kultūrinį paveldą iš Joseon dinastijos. Yra tokių lankytinų vietų, kaip Gangneung Gyeongpo paplūdimys ir Jeongdongjin, todėl gera kartu pajusti gamtą ir istoriją.Itaewon – Itaewon yra viena iš vietų, kur galite mėgautis įvairia Korėjos kultūra ir maistu. Itaewon yra populiari užsieniečių vieta, kur galite mėgautis įvairiomis kultūromis ir maistu iš viso pasaulio.Jeju sala – Jeju sala yra vienas labiausiai tarptautinių keliautojų lankomų regionų. Jeju sala pasižymi įvairiomis gamtinėmis ir geografinėmis savybėmis, todėl galėsite mėgautis įvairiais kraštovaizdžiais, tokiais kaip paplūdimiai ir jūros, kalnai ir lygumos, aukštumos ir lavos vamzdžiai. Be to, Jeju salos maistas ir kultūra taip pat yra turtingi, todėl ji populiari tarp užsieniečių.

Kaip patikrinti k-eta

Korėja – šalis, siūlanti įvairių skonių ir maisto produktų įvairovę, o daugelis užsieniečių įsimyli korėjietišką maistą. Toliau pristatomi reprezentatyvūs korėjietiški maisto produktai ir restoranai, kuriuos užsieniečiai privalo paragauti lankydamiesi Korėjoje.Kimchi Jjigae – Kimchi Jjigae yra vienas populiariausių patiekalų Korėjoje. Tai aštrus ir sūrus troškinys, gaminamas kartu verdant kimchi, kiaulieną, tofu ir žaliuosius svogūnus. Valgant su ryžiais jis tampa dar skanesnis.Samgyeopsal – vienas iš Korėjos reprezentacinių maisto produktų, samgyeopsal pasižymi natūralaus kiaulienos skonio šviežių daržovių kepimu ir valgymu. Reprezentatyvus restoranas, kuriame galima paragauti samgyeopsal, yra mėsos restoranas Sookdae, o restoranų, kuriuose paragauti galima net miesto centre, yra daug.Jeonju Bibimbap – Jeonju Bibimbap yra vienas garsiausių bibimbapų Korėjoje. Šis iš Jeonju regiono kilęs patiekalas gaminamas sumaišius raudonųjų pipirų pastos prieskonius su lipniais ryžiais, įvairiomis daržovėmis, mėsa ir kiaušiniais. Bibimbap, gaminamas iš Jeonju regiono patiekalų, yra tipiškas korėjietiškas maistas, kurį mėgsta daugelis žmonių dėl savo unikalaus skonio ir aromato.

keta korėja

Kultūrinė patirtis Korėjoje: Korėja yra labai įvairi šalis kultūriniu požiūriu. Užsieniečiai gali patirti Korėjos kultūrą tradiciniame Hanbok, Taekwondo ir Chajeon kultūros patirties centre.Noryangjin žuvies turgus – vienas didžiausių žuvies turgų Korėjoje, garsėjantis šviežiomis jūros gėrybėmis ir gardžiais restoranais.

Gangnam

K-ETA paraiškos pateikimo procesas yra paprastas. Jei pateksite į K-ETA paraiškų teikimo svetainę internete ir užpildysite savo asmeninę informaciją bei kelionės planą ir pan., K-ETA išdavimas bus sprendžiamas atlikus patikrinimą. Šiuo metu išdavimui reikalingas laikas paprastai yra per 24 valandas. Jei K-ETA gausite prieš išvykdami, jį galėsite greitai ir patogiai apdoroti imigracijos proceso metu.

Korėjos turizmo informacija

APPLY FOR K-ETA

댓글 없음:

댓글 쓰기

Share this