2023년 3월 26일 일요일

Eenvoudig online een elektronische reistoestemming afgeven met K-ETA!

Eenvoudig online een elektronische reistoestemming afgeven met K-ETA!

KETA

Het K-ETA-systeem verzamelt verschillende informatie, zoals gezondheidstoestand en strafblad voordat buitenlanders het land binnenkomen om te bepalen of ze toegang krijgen. Hiermee wil de Koreaanse regering het aantal gevallen minimaliseren van buitenlanders die het land binnenkomen en misdaden plegen of besmettelijke ziekten verspreiden.Snelle verwerking - Als K-ETA niet onderworpen is aan officiële uitgifte, zal binnen 24 uur na aanvraag tot goedkeuring worden besloten. Aanvragers worden binnen ongeveer 30 minuten op de hoogte gebracht van het resultaat en indien goedgekeurd, kunnen ze Korea binnenkomen zonder dat er een visumafgifteproces nodig is.

reis naar Korea

Korea is een land met verschillende charmes zoals geschiedenis, cultuur, natuur en eten. Als je een buitenlander bent die Korea voor het eerst bezoekt, wil ik je graag kennis laten maken met enkele goede plekken om te bezoeken.Pyeongchang, Gangwon-do - Pyeongchang, waar de Olympische Winterspelen werden gehouden, is een populaire wintersportbestemming, waaronder skiën en snowboarden. Daarnaast staat het bekend als toeristische bestemming omdat er bezienswaardigheden zijn zoals het Olympisch Stadion en het Pyeongchang National Museum.Daegu Kim Gwang-seok Street - Daegu Kim Gwang-seok Street is een straat gebaseerd op de gedichten en literaire werken van de Koreaanse dichter Kim Gwang-seok. De straat is een plek waar je cultuur kunt ervaren, want er zijn galerijen en zalen voor optredens die het leven en de literaire werken van dichter Kim Gwang-seok introduceren.Incheon Chinatown - Incheon Chinatown is een plek waar je de Chinese cultuur kunt ervaren. In Chinatown is er traditionele Chinese architectuur, eten en cultuur, en je kunt de cultuur en geschiedenis van China voelen. Daarnaast zijn er diverse toeristische attracties rondom Chinatown, dus het is een goede plek om te bezoeken.

k-eta ontvangstbewijs

Koreaans eten is over de hele wereld beroemd en er zijn veel voedingsmiddelen die buitenlanders graag eten. Het volgende introduceert Koreaans eten en restaurants waar vooral buitenlanders van houden.Tteokbokki - Een van Korea's representatieve snacks, Tteokbokki, is een combinatie van rijstwafels, gekruide rode peperpasta en viskoekjes. Cheongpyeonghwa, gelegen in Myeong-dong, is een representatief restaurant waar je tteokbokki kunt proeven.Bibimbap - Bibimbap is een van de bekendste rijstgerechten in Korea. Het wordt gegeten door verschillende soorten groenten, vlees, eieren en rode peperpasta op gekookte rijst te leggen. Bibimbap is nog lekkerder als het wordt gegeten met verschillende sauzen op smaak gebracht met sojasaus en rode peperpasta.Kalguksu - Kalguksu is een gerecht gemaakt door dikke noedels te koken met een bouillon gemaakt van aardappelen, wortelen en uien. De noedels zijn taai en de bouillon is zout, en het is een van de favoriete gerechten van de meeste Koreanen.

buitenlandse binnenlandse reizen

Winkelen in Korea: Korea is de thuisbasis van verschillende bekende merken. In het Gangnam-gebied bevinden zich met name veel bekende winkelcentra.Lotte World - Een groot themapark met diverse amusementsfaciliteiten zoals achtbanen, waterglijbanen en familieattracties.

Koreaanse eta officiële website

K-ETA is een systeem waarmee buitenlanders die Korea vanuit het buitenland willen bezoeken, vooraf online een visum kunnen aanvragen. Hierdoor hoeven buitenlanders geen onnodige wachttijden en problemen te ervaren tijdens het immigratieproces, en heeft de Koreaanse overheid het immigratieproces van buitenlanders systematischer en efficiënter kunnen afhandelen, waardoor soepele toegangsprocedures mogelijk zijn.

Permanent verblijfspaspoort

APPLY FOR K-ETA

댓글 없음:

댓글 쓰기

Share this